Forum vesti

 
 
Slika Ilja Stanisevic
Kolokvijum
napisao/la Ilja Stanisevic - Ponedjeljak, 11. Maj 2020., 19:40
 

Kao što ste ranije obavešteni, promenjena je struktura bodova usled vanrednog stanja uzrokovanog pandemijom. Preporuka Ministarstva je bila da se broj aktivnosti u Školi svede na minimum. O ovome ste bili obavešteni mailom i poslana vam je nova struktura bodova, a imate je i ne e-nastavi. Omogućeno vam je da bodove osvojite daljinski i u Školi polažete samo završni ispit. Oni koji ne budu imali 50% svih daljinskih bodova moraće da polažu jedan kolokvijum (u Školi, uživo) kako bi ispunili tu obavezu. Slično je i za odbranu vežbi, o čemu će vas obavestiti kolege Ivan Pantelić.

Dakle, obavezu da polažu kolokvijum u Školi u kolokvijumskoj sedmici (18.05. – 23.05.2020.) imaju samo oni studenti koji budu imali manje od 50% od zbira svih mogućih bodova na daljisnkim testovima. Ostali mogu izaći ako žele da poprave ocenu, ali ona osvojena daljinski im vredi.

Spisak studenata i broj do sada osvojenih bodova biće objavljen sutra, nakon što ispravim vaše radove. Ostaje vam još jedan test iz SQL-a da uradite do petka, ali on je najlakši. Budući da ova dva preostala testa nose 60 poena, svi koji ste slali daljinske testove imate sasvim realne šanse. 

Očekujem vaše radove i sretno.

dr Ilja Stanišević, predmetni nastavnik