Forum vesti

 
 
Slika Ilja Stanisevic
Poslednji daljinski test
napisao/la Ilja Stanisevic - Utorak, 12. Maj 2020., 13:04
 
Poštovane koleginice i kolege studenti,
 
Ostao je još samo jedan test, najlakši. U poslednjoj koloni možete videti koliko vam bodova treba da imate na njemu da bi položili daljinske testove. Oni koji imaju 0 i označeni zelenom su već položili, a praktično svi koji su radili imaju realne šanse da uspešno ovo završe. Svi imaju šansu da sve nadoknade u poslednjem testu.
 
Savetujem Vam da pogledate vaše ispravljene testove koje ću vam uskoro poslati, da vidite u čemu grešite, potom da odgledate audio-video prezentaciju čiji link vam šaljem (a imate ga i na e-nastavi), te konačno uradite i poslednji test, kojeg imate u prilogu, kao i na e-nastavi.
 
Rok za slanje poslednjeg testa je PETAK, 15.5.2020. u 12:00 časova.
 
Nakon toga ćete dobiti konačni broj bodova i ko je položio. Ko ne položi mora da polaže kolokvijum koji će se održati u Školi, prema rasporedu koji će biti istaknut. Takođe, ko god želi da popravi ocenu, može to uraditi na kolokvijumu (osvojeni broj bodova mu vredi i ne može ga pokvariti). Bez obzira na rezultat, svi morate prijaviti kolokvijum da bih imao gde da vam upišem ostvareni rezultat.
 
Želim vam svima puno sreće, i vidimo se u Školi. Čuvajte sebe i druge.